کاشت ایمپلنت دندان یکی از روشهای درمانی پرطرفدار و موفق برای جایگزین کردن دندانهای از دست رفته است. هدف از انجام کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی، انجام دقیق و موفقیتآمیز درمان است. این روش مناسب افرادی است که فوبیادنتال یا ترس از دندانپزشکی دارند و این ترس و اضطراب مانع از انجام عمل کاشت ایمپلنت برای آنها میشود.
در این مطلب از وبسایت دکتر وحید سعیدیان، برای آگاهی شما عزیزان به بررسی صفر تا صد ایمپلنت دندان با بیهوشی پرداخته شده است تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
دسترسی سریع
کاشت ایمپلنت با بیهوشی
عمل کاشت ایمپلنت با استفاده از بیهوشی برای بیمارانی استفاده میشود که ترس و اضطراب نسبت به جراحی و یا ترس از دندانپزشکی دارند. در این روش، کاشت ایمپلنت با بیهوشی کامل و در آرامش انجام میشود و بیمار هیچگونه دردی احساس نمیکند.
در روش کاشت ایمپلنت با بیهوشی باید پزشک متخصص بیهوشی به تیم اضافه شود. بیهوشی برای ایمپلنت دندان با بیهوشی بیمارستانی متفاوت است و عوارضی برای بیمار در پی نخواهد داشت.
کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی یک عمل محسوب میشود و باید با بررسی کامل وضعیت بیمار و کاملا محاسبه شده و دقیق انجام شود. این روش هم برای بیمار مناسب است و هم دندانپزشک در آرامش میتواند پروسه کاشت ایمپلنت را انجام دهد.
درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!
بیشتر بخوانید: ایمپلنت دندان در دوران بارداری خطرناک است؟
انواع بیهوشی مورد استفاده در کاشت ایمپلنت
باتوجه به شرایط و وضعیت دهان و دندان بیمار و شرایط جسمی نوع بیهوشی مورد استفاده ممکن است، متغیر باشد. دندانپزشک و تیم پزشکان با بررسی کامل وضعیت سلامت جسمی، روحی و وضعیت دهان و دندان بیمار تصمیم میگیرند که چه نوعی از درمان برای بیمار مناسب است. به طور کلی انواع بیهوشی مورد استفاده برای کاشت ایمپلنت دندان عبارتاند از:
- بیحسی موضعی
بیحسی موضعی از رایجترین روشهای مورد استفاده برای ایمپلنت دندان است. در این روش با تزریق داروی بیحسی به لثه و ناحیه استخوان فک، کاشت ایمپلنت انجام میشود و بیمار هیچ دردی حس نخواهد کرد.
- بیهوشی با اکسید نیتروژن
در این روش از ماسک مخصوص حاوی اکسید نیتروژن استفاده میشود. بیمار با استنشاق این گاز به خواب مصنوعی میرود و دندانپزشک میتواند در آرامش کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهد. توصیه میشود افرادی که مشکلات تنفسی و ریوی دارند، از این روش استفاده نکنند.
- بیهوشی عمومی
مقدار داروی بیهوشی بر اساس سن، جثه، شرایط عمل و… توسط متخصص بیهوشی مشخص میشود. بیمار به خواب عمیق و آرامی میرود. اندازه دوز مصرفی داروی بیهوشی بسیار مهم است و باید باتوجه به ساعت مورد نیاز برای عمل کاشت ایمپلنت استفاده شود.
دندانپزشک مراحل کاشت ایمپلنت دندان را با آرامش انجام میدهد و متخصص بیهوشی در تمام مراحل تنفس، نبض و فشارخون بیمار را کنترل میکند. با استفاده از بیهوشی دندانپزشک میتواند مراحل بیشتر و یا تعداد ایمپلنت بیشتری را در یک جلسه انجام دهد و تعداد جلسات مراجعه و درمان کاهش مییابد.
ایمپلنت فوری با بیهوشی
در صورتی که فرد کاندید ایمپلنت فوری باشد و ترس و اضطراب شدید داشته باشد، بهترین روش استفاده از بیهوشی است. در این روش کاشت ایمپلنت در یک جلسه انجام میشود و فرد هیچگونه درد و مشکلی را حس نخواهد کرد.
در کاشت ایمپلنت فوری با بیهوشی، فرد ابتدا توسط متخصص بیهوشی بیهوش میشود سپس توسط دندانپزشک دندان مورد نظر کشیده شده و بعد از طی کردن مراحل لازم، ایمپلنت دندان کاشته میشود. تمام مراحل از جمله کشیدن دندان وکاشت ایمپلنت در بیهوشی انجام شده و در یک جلسه فرآیند ایمپلنت دندن انجام میشود.
همچنین سایت karamousli درباره کاشت ایمپلنت فوری با بیهوشی اینگونه بیان میکند:
Immediate implant placement and tooth extraction are performed in the same dental office in one session without interruption. The patient is either locally anesthetized or receives general anesthesia. Then the tooth is gently removed. The dentist discusses the type of implant with the patient.
کاشت فوری ایمپلنت و کشیدن دندان در یک مطب دندانپزشکی در یک جلسه بدون وقفه انجام می شود. بیمار یا به صورت موضعی بیهوش می شود یا بیهوشی عمومی دریافت می کند. سپس دندان به آرامی برداشته می شود. دندانپزشک در مورد نوع ایمپلنت با بیمار صحبت می کند.
مزایای کاشت ایمپلنت با بیهوشی
ایمپلنت دندان با بیهوشی مزایای زیادی دارد که مهمترین آنها عبارتاند از:
- کاهش تعداد جلسات درمان
- کاهش اضطراب و استرس
- کاهش درد و ناراحتی
- کارایی و دقت بالاتر
- امکان انجام چند درمان دندانپزشکی در یک جلسه
- قابل استفاده برای همه افراد در تمام سنین
خطرات و عوارض کاشت ایمپلنت با بیهوشی
عوارض خاصی برای ایمپلنت دندان با بیهوشی گزارش نشده است. اما بیمار ممکن است پس از به هوش آمدن دچار تهوع، سرگیجه و بیحالی شود که چندان مهم نیست و معمولا پس از مدت کوتاهی برطرف میشود. در صورتی که عوارض ماندگار باشند و یا عارضه دیگری مشاهده شود، باید با پزشک مشورت کنید.
نکات و مراقبتهای قبل از ایمپلنت دندان با بیهوشی
برای نتیجه بهتر و درمان موفقیتآمیز کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی بهتر است یکسری نکات و مراقبتها قبل از عمل انجام شود. در این بخش چند نکته مهم مراقبتی را بیان میکنیم.
- ۶ ساعت قبل از عمل از مصرف غذا خودداری کنید.
- ۲ ساعت قبل از عمل مصرف مایعات را متوقف کنید.
- در صورتی که احساس بیماری داشتید، حتما با دندانپزشک قبل از عمل در میان بگذارید.
- بهتر است یک نفر همراه خود داشته باشید.
البته دندانپزشک قبل از عمل آزمایشات و اقدامات لازم برای بررسی وضعیت سلامت بیمار انجام میدهد و با ارزیابی کامل اقدام به کاشت ایمپلنت با بیهوشی میکند.
جمعبندی کلی
عمل کاشت ایمپلنت دندان برای افرادی که ترس و اضطراب از دندانپزشکی دارند، بسیار مناسب است. در این فرآیند بیمار هیچگونه درد و ناراحتی حس نمیکند و دندانپزشک در آرامش میتواند عمل کاشت ایمپلنت را انجام دهد. انجام کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی باید زیر نظر دندانپزشک متخصص و تیم مجرب و در مرکز دندانپزشکی معتبر انجام شود تا از بروز خطرات احتمالی و عوارض جلوگیری شود.
دکتر وحید سعیدیان در کلینیک آریل دنتال با سالها تجربه موفق و در اختیار داشتن بهروزترین و مجهزترین تجهیزات دندانپزشکی دیجیتال، ایمپلنت دندان را با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت ارائه میدهد. برای گرفتن وقت مشاوره میتوانید با شمارههای درج شده تماس بگیرید.
درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!
سوالات متداول
ایمپلنت دندان با بیهوشی مناسب افرادی است که فوبیادنتال (ترس از دندانپزشکی) دارند، افرادی که دندانهای حساس دارند، افرادی که رفلاکس معده دارند و نسبت به ترشحات معده حساسند، افرادی که در برابر درد مقاومت کمی دارند و…
خیر، معمولا کاشت ایمپلنت با بیحسی موضعی انجام میشود و در شرایط خاص بیهوشی پیشنهاد میشود.
قیمت ایمپلنت دندان با بیهوشی بسته به عوامل مختلفی متغییر است اما در سال ۱۴۰۳حدود ۳ تا ۵ میلیون تخمین زده میشود. البته هزینه کاشت ایمپلنت هم به این مبلغ افزوده میشود.
خیر، کاشت ایمپلنت با روشهای بیحسی وبیهوشی انجام میشود و بیمار هیچگونه درد و ناراحتی در طی فرآیند احساس نمیکند.
بدون نظر