آیا افراد دیابتی می توانند ایمپلنت کنند؟

یکی از مهم‌ترین سوالات برای افراد دیابتی این است که آیا ایمپلنت برای افراد دیابتی انجام می‌شود؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله! البته کاشت ایمپلنت برای افراد دیابتی باید با مراقبت‌ها و نظارت پزشک به صورت ویژه انجام شود.

باید در نظر داشت که میزان قند خون تاثیر مستقیم بر روی روند بهبود زخم‌ها دارد و عملکرد گلبول‌های سفید را با اختلال مواجه می‌کند. همین موضوع باعث جوش نخوردن سریع پایه‌های ایمپلنت شده و روند کاشت ایمپلنت دندان را با مشکل مواجه می‌کند.

ایمپلنت برای افراد دیابتی باید با ملاحظات خاص و مراقبت‌های ویژه انجام بگیرد. در این مقاله از وبسایت کلینیک آریل دنتال به جنبه‌‌های مختلف مشکلات مربوط به ایمپلنت دیابتی‌ها و ملاحظات کاشت ایمپلنت دیجیتال دندان در افراد مبتلا به دیابت می‌پردازیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.

آیا افراد دیابتی می‌توانند  ایمپلنت کنند؟

بیماری دیابت یک بیماری مزمن است. بدن افراد دیابتی قادر نیست گلوکز لازم برای تامین انرژی بدن را تامین کند در نتیجه سطح قند خون در بدن بالا می‌ماند و این افزایش گلوکز سبب آسیب به عروق خونی و اندام‌های مختلف مخصوصا مثانه، چشم، قلب و کلیه می‌شود.

درحقیقت در بیماری دیابت انسولین که وظیفه تبدیل قند به انرژی را دارد، نمی‌تواند به درستی عمل کند. افرادی که درگیر با بیماری دیابت هستند، در روند بهبود زخم‌ها مشکل دارند و از آنجایی که عمل کاشت ایمپلنت نیاز به ۶ ماه زمان برای جوش‌خوردن با استخوان فک دارد، ممکن است در این مدت پایه ایمپلنت جوش نخورد و سبب بروز مشکلات دیگری مانند عفونت برای فرد شود.

ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی

در مقایسه نتایج و موفقیت ایمپلنت بیماران دیابتی نسبت به افراد غیر دیابتی می‌توان گفت در صورتی که افراد مبتلا به دیابت مراقبت‌های قبل و بعد از کاشت ایمپلنت را به طور کامل و صحیح انجام دهند، نرخ موفقیت درمان ایمپلنت برای آن‌ها با افراد عادی یکسان است.

جهت انجام کاشت ایمپلنت برای افراد دیابتی باید چند هفته قبل از عمل، یکسری ملاحظات و مراقبت‌های ویژه انجام شود. ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی با محدودیت‌هایی همراه است و باید با نظارت و مراقبت بسیار انجام گیرد. چند هفته قبل از شروع باید میزان قند خون برای ایمپلنت کنترل شود و ممکن است دندانپزشک با ارجاع به پزشک متخصص خواهان تغییر دوز داروها و یا نوع آن‌ها شود.

برای مشاوره و رزرو وقت تماس بگیرید

درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!

رزرو وقت دکتر سعیدیان

نکات مهم برای آماده‌سازی قبل ایمپلنت برای دیابتی‌ها

دندانپزشک قبل از اقدام برای ایمپلنت با استفاده از سی‌تی‌اسکن و تصویر‌برداری به بررسی وضعیت و کیفیت دهان و دندان بیمار می‌پردازد. مخصوصا در بیماران مبتلا به دیابت کنترل‌نشده این موضوع بسیار حائز اهمیت است و باید تیم متخصصی متشکل از پزشکان متخصص مختلف قبل از ایمپلنت وضعت بیمار را بررسی‌ و ارزیابی کنند. برای آماده‌سازی قبل از ایمپلنت یکسری اقدامات ضروری است که مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

  • بررسی و کنترل سطح خون چند هفته قبل از کاشت ایمپلنت دندان
  • انجام آزمایش خون کامل برای از اطمینان از نداشتن عفونت و..
  • اطلاع و صحبت با دندانپزشک در مورد تمام داروهای مورد استفاده
  • مصرف دارو‌های خاص و یا آنتی‌بیوتیک در صورت نیاز
  • خودداری ازمصرف الکل و دخانیات
  • رعایت دستورالعمل‌های قبل از جراحی

ممکن است دندانپزشک، بیمار را به پزشک متخصص برای تعدیل دارو و انسولین، یا پزشک تغذیه ارجاع دهد. در ایمپلنت دندان برای دیابتی‌ها مراجعه به پزشک متخصص و متبحر بسیار با اهمیت است و در تسریع روند درمان، کاهش احتمال عوارض و مشکلات و موفقیت‌آمیز بودن آن بسیار تاثیرگذار است.همچنین سایت arlingtondentistva در مورد کاشت ایمپلنت برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو اینگومه بیان میکند:

Is It Safe For Type 2 Diabetic Patients To Get Dental Implants?
According to researchers, as long as diabetic patients have their condition under control, dental implant surgery is safe and predictable. The complication and failure rate is very similar to healthy patients. This is wonderful news for diabetic patients who need to replace one or more teeth and want a safe, long-lasting alternative to traditional dentures.

However, there are some things you need to think about if you are considering getting dental implants, but also have

ترجمه: 

آیا کاشت ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی نوع 2 بی خطر است؟
به گفته محققان، تا زمانی که بیماران دیابتی وضعیت خود را تحت کنترل داشته باشند، جراحی ایمپلنت دندان ایمن و قابل پیش بینی است. میزان عوارض و نارسایی بسیار شبیه بیماران سالم است. این خبر فوق العاده ای برای بیماران دیابتی است که نیاز به تعویض یک یا چند دندان دارند و می خواهند جایگزین ایمن و طولانی مدت برای دندان مصنوعی سنتی داشته باشند.

با این حال، اگر به دنبال کاشت ایمپلنت دندان هستید، مواردی وجود دارد که باید در مورد آنها فکر کنید

روش‌های کاشت ایمپلنت برای افراد دیابتی کدام است؟

روش‌های کاشت ایمپلنت برای افراد دیابتی کدام است؟

مراحل جراحی ایمپلنت برای افراد مبتلا به بیماری قند خون و غیر دیابتی تفاوتی ندارد اما برخی از روش‌های کاشت ایمپلنت با توجه به شرایط افراد دیابتی برای آن‌ها مناسب‌تر است. در زیر به این روش‌ها اشاره می‌کنیم.

  • همه روی ۴ پایه (Four All On)

این روش یکی از بهترین روش‌ها برای افرادی است که تمام دندان‌های خود را از دست داده‌اند و نیاز به چندین دندان بالا یا پایین دارند. در این روش دندانپزشک ۴ ایمپلنت بروی فک قرار می‌دهد و تمام دندان‌ها را بر روی این ۴ پایه سوار می‌کند.

  • مینی ایمپلنت (Mini Implant)

این روش مناسب افرادی است که فقط به یک ایمپلنت دندان نیاز دارند. این نوع ایمپلنت‌ها کوچکتر از ایمپلنت‌های معمولی هستند و معمولا برای نگهداری پروتزهای موقت یا بیمارانی که نمی‌توانند از ایمپلنت‌های استاندارد استفاده کنند به کار گرفته می‌شود.

این نوع ایمپلنت نیاز به برش و جراحی نسبتا کمتری دارد. از این ایمپلنت‌ها بویژه برای حمایت از دندان مصنوعی استفاده می‌شود که روشی کم تهاجم و مقرون‌به‌صرفه است.

عوارض و خطرات ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی

 ایمپلنت با ایجاد زخم همراه است و دیابت مانع از بهبود سریع زخم‌ها می‌شود. همان‌قدر که ملاحظات و مراقبت‌های قبل از عمل کاشت ایمپلنت اهمیت دارد، مراقبت‌ها و رعایت دستورالعمل‌های بعد از کاشت ایمپلنت هم حائز اهمیت است. کاشت ایمپلنت برای افراد مبتلا به دیابت ممکن است عوارض و خطراتی داشته باشد که رایج‌ترین آن‌ها به‌شرح زیر است:

  • عفونت
  • ناموفق بودن جراحی
  • افزایش سطح قند خون در طول درمان
  • ایجاد زخم طولانی مدت در دهان 

جمع‌بندی کلی

با توجه به مطالبی که در این مقاله  در مورد ایمپلنت و دیابت مطرح شد، نتیجه می‌گیریم افراد دیابتی نیز می‌توانند از کاشت ایمپلنت استفاده کنند اما باید ملاحظات و مراقبت‌هایی قبل و بعد از کاشت ایمپلنت در نظر گرفته شود تا سبب بروز مشکلات و عوارض برای افراد مبتلا به دیابت نشود.

شرایط بدنی افراد دیابتی و سیستم ایمنی بدن ان‌ها با افراد عادی متفاوت است و حتما باید کلینیک و دندانپزشکی انتخاب شود که مجهز و متخصص باشد. کلینیک دندانپزشکی آریل دنتال با مدیریت دکتر وحید سعیدیان با در اختیار داشتن به‌روزترین و مجهزترین تجهیزات دندانپزشکی دیجیتال آماده ارائه انواع خدمات دندانپزشکی بخصوص خدمات ایمپلنت برای دیابتی ها به شما عزیزان می‌باشد.

سوالات متداول

بهترین روش برای افراد مبتلا به دیابت ایمپلنت دیجیتال است چرا که به نیاز جراحی ندارد و به صورت پانج انجام می‌شود در نتیجه خطرات به حداقل ممکن می‌رسد.

برای افراد عادی مدت زمان جوش‌خوردن معمولا ۶ ماه است که این زمان برای افراد دیابتی‌ها دو برابر و معمولا ۱۲ ماه است.

از مهم‌ترین مراقبت‌های بعد از کاشت ایمپلنت میتوان به خودداری از مصرف الکل و سیگار، رعایت بهداشت دهان و دندان، رژیم غذایی مناسب و معاینات منظم اشاره کرد.

در آخرین تحقیقات و آمار منتشر شده به این نتیجه رسیده‌اند که متفورمین ممکن است سبب شود تا از دست دادن استخوان دندانی ناشی از بیماری پریودنتال یا پیری تا حد زیادی جلوگیری شود.

برای مشاوره و رزرو وقت تماس بگیرید

درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!

رزرو وقت دکتر سعیدیان

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *