بهترین دندانپزشک اطفال (Pediatric Dentist) در تهران

برخی بر این بارو هستند که دندان کودکان به دلیل این‌که قرار است افتاده و جایگزین شوند، توجه زیادی به دندان‌های شیری آن‌ها ندارند. این در حالی است که هر چقدر از دندان‌های شیری مواظبت کنند و دندان‌ها در شرایط عالی رشد کرده و بزرگ شوند، به همان اندازه دندان‌های دائمی به صورت صحیح رشد می‌کنند و از بروز مشکلات مربوط به دهان و دندان در آینده جلوگیری به عمل آورده می‌شود. مراجعه به پدودنتیست یا دندانپزشک اطفال باید از همان کودکی در لیست برنامه کودک شما قرار بگیرد.

چراکه دندانپزشک اطفال با برقراری رابطه صمیمی با کودک شما و همچنین داشتن مطبی مخصوص کودکان، ترس و نگرانی کودک شما را از بابت رسیدگی به دندان‌هایش از بین می‌برد و مشکلات احتمالی را رفع می‌کند. در این مقاله از سایت دکتر سعیدیان یکی از بهترین  مطب های دندانپزشکی دیجیتال  به بررسی ویژگی های یک دندانپزشک اطفال میپردازیم. همراه ما باشید.

پدیاتریک دنتیست یا دندانپزشک کودکان به چه کسی گفته می‌شود؟

پدیاتریک دنتیست یا دندانپزشک کودکان متخصص ناهنجاری‌ها و مشکلات دندانی مربوط به کودکان است. او می‌داند که باید برای درمان کودکان از چه راه و روش‌هایی استفاده کند. مهم‌ترین هدف دندانپزشک اطفال کمک به سالم ماندن دندان‌های شیری و رشد صحیح دندان‌های دائمی است. ضمن این‌که دندانپزشک اطفال باید به کمک راه و روش‌هایی، مراقبت صحیح از دندان‌ها را به کودکان بیاموزد.

از طرفی وسایل مورد استفاده توسط دندانپزشک اطفال مخصوص کودک بوده و برای آنان جذابیت زیاد دارد. دندانپزشک به کمک بازی، کودک را به گونه‌ای آرام کرده و ترس و نگرانی او را از بابت حضور در محیط دندانپزشکی کاهش می‌دهد.

 

برای مشاوره و رزرو وقت تماس بگیرید

درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!

رزرو وقت دکتر سعیدیان
Pediatric Dentist، دقیقاً چه گروه سنی را ویزیت می‌کند؟

Pediatric Dentist، دقیقاً چه گروه سنی را ویزیت می‌کند؟

دندان کودکان از همان ابتدای رشد در دوران نوزادی تا بزرگسالی و ادامه آن، باید تحت مراقبت و چکاپ دندانپزشک متخصص قرار بگیرد تا ناهنجاری‌ها و بیماری‌های احتمالی درمان شده و سبب ایجاد مشکلات جدی‌تر نگردد.

از حدود 6 ماهگی، اولین دندان شیری نوزادان رشد می‌کند. در نتیجه بازه زمانی 6 ماهگی تا 1 سالگی، بهترین زمان برای اولین ویزیت توسط دندانپزشک اطفال است. پدودنتیست انواع خدمات درمانی مربوط به دندان را برای نوزادان 6 ماهه تا نوجوانان 18 ساله ارائه می‌دهد.

خدمات ارائه شده توسط متخصص دندانپزشک اطفال

از جمله خدمات ارائه شده توسط بهترین متخصص دندانپزشک اطفال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  کشیدن دندان کودکان در صورت نیاز
  • درمان بیماری‌های مربوط به لثه
  •  دندانپزشکی پیشگیری
  •  نظارت بر رویش دندان‌های شیری و دائمی
  •   مقاوم سازی دندان کودکان با سیلانت
  •   تشخیص بیماری‌های مربوط به دندان
  •   انجام فلوراید تراپی برای کودکان
  •   نصب روکش موقت دندانپزشکی تا زمان رویش دندان‌های دائمی
  •  ترمیم، مراقبت و نگهداری از دندان
  •  گاهی اوقات لازم است تا دندان کودکان به متخصصان دندانپزشکی در زمینه‌های دیگر ارجاع داده شوند که از جمله می‌توان به متخصص ارتودنسی اشاره کرد.
مزایای انتخاب بهترین دندانپزشک اطفال 

مزایای انتخاب بهترین دندانپزشک اطفال 

  • حفظ و مراقبت از دندان‌های شیری

پدیاتریک دنتیست والدین را جهت مراقبت و نگهداری از دندان‌های شیری آگاه می‌کند. او از همان ابتدای رویش اولین دندان‌های شیری کارهای مراقبت از دندان‌ها و برنامه‌های درمانی لازم را تعیین می‌کند.

  • درمان و پیشگیری مؤثر

متخصص دندانپزشکی اطفال در نیاوران با تشخیص به هنگام بیماری‌های دندان کودک و درمان آن‌ها، از بروز مشکلات جدی‌تر در دوران بزرگسالی جلوگیری می‌کند.

  • آموزش بهداشت دهان و دندان

از دیگر کارهایی که متخصص دندانپزشک اطفال انجام می‌دهد، می‌توان به آموزش مراقبت از دندان‌ها و بهداشت دهان اشاره کرد. او راه و روش‌های مراقبت از دندان‌ها نظیر مسواک زدن، استفاده از نخ دندان، نخوردن مواد قندی و… را برای والدین و کودکان آموزش می‌دهد و کودکان را به رعایت این موارد تشویق می‌کند.

  • تشخیص زود هنگام بیماری‌های دهان و دندان

مشکلات مختلفی می‌تواند دهان و دندان کودکان را تهدید کند که از جمله می‌توان به بیماری‌های لثه یا بیماری‌های مربوط به ریشه اشاره کرد. دندانپزشک اطفال با بررسی دندان‌های کودک و گرفتن عکس از آن‌ها، در صورت نیاز به درمان ریشه پرداخته و در صورت وجود پوسیدگی به کمک روکش، از ورود باکتری‌ها به داخل دندان جلوگیری می‌کند.

اقدامات قبل از مراجعه به دندانپزشک اطفال

  • بررسی زمان مراجعه

قبل از این‌که به مطب بهترین پدودنتیست مراجعه کنید، ابتدا زمان مراجعه به پزشک را با کودکتان هماهنگ کنید. سعی کنید زمانی او را به مطب ببرید که کودک دارای برنامه‌هایی همچون امتحانات مدرسه، وزرش و… نباشد.

  •   تهیه سوابق پزشکی

قبل از مراجعه به دندانپزشک، سعی کنید پرونده پزشکی کودک از جمله داروهای مصرفی، سوابق درمانی و… را تهیه کنید.

  •   داشتن سوابق حساسیت

اگر کودک شما به مصرف هر گونه دارو یا ماده شیمیایی حساسیت دارد، بهتر است قبل از انجام عملیات به دندانپزشک اطلاع دهید.

  •   وضعیت کودک

سعی کنید قبل از انجام عملیات دندانپزشکی توسط متخصص، وضعیت کودکتان را برای او شرح دهید. برای مثال بگویید که فرزندتان از چه چیزهایی هراس دارد و یا چه تجربه‌هایی تا به اکنون داشته است. فهمیدن این اطلاعات به متخصص کمک می‌کند تا رفتار مناسبی با کودک شما داشته باشد.

راهنمای انتخاب یک متخصص پدودنتیست خوب

همان‌طور که گفتیم، پدودنتیست خوب دارای یک سری ویژگی‌هایی است که باید در انتخاب متخصص به آن‌ها توجه داشته باشیم؛ ولی برای این‌که بتوانیم متخصص دندانپزشکی اطفال خوب پیدا کنیم، بهتر است موارد زیر را در نظر بگیریم؛

  •   بررسی تحصیلات، صلاحیت و سابقه پزشکی و تجربه‌های دندانپزشک از طریق جستجو در اینترنت و یا پرس و جو از افرادی که در نزد متخصص درمان شده‌اند.
  •   می‌توانیم با مراجعه به مطب متخصص، رفتار متخصص با دیگر بیماران حین معاینه دندان و یا انجام عملیات را بررسی کنیم.
  •  ملاقات با والدینی که فرزند خود را پیش چنین متخصصی درمان کرده‌اند.
  •  سعی کنید موقعیت و مطب دندانپزشک را به درستی بررسی کنید و مطبی را انتخاب کنید که در عین داشت اصول دندانپزشکی و متخصص با تجربه، به محل زندگی شما نزدیک باشد تا در هنگام بردن فرزند خود به مطب، زیاد دچار سختی و استرس نشوید.
  •  سعی کنید مطبی را انتخاب کنید که مجهز به پیشرفته‌ترین تجهیزات دندانپزشکی باشد.
  •  در بررسی سابقه دندانپزشک، سعی کنید مواردی از قبیل، آگاهی دندانپزشک از جهت تشخیص درست بیماری‌های دندان کودکان و مواردی شبیه به آن را مورد توجه قرار دهید.

راه‌های جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان

بهتر است سعی کنید که از همان ابتدای رویش دندان‌ها، از دندان‌های فرزندتان مراقبت کنید تا دچار پوسیدگی نگردد. از جمله روش‌های جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  •  شستن دهان و دندان با آب

سعی کنید به کودک خود کمک کنید تا پس از هر وعده غذایی، دهان و دندان خود را با آب بشوید تا از باقی ماندن ذرات غذایی در لابه‌لای دندان‌های او جلوگیری شود.

  • رعایت بهداشت دهان و دندان

برای کودکان خود خمیردندانی حاوی فلوراید و مسواکی نرم تهیه کنید و آن‌ها را به مسواک زدن به تعداد دو بار در طول روز و به مدت دو دقیقه تشویق کنید.

  • کنترل میزان استرس

استرس می‌تواند بر سلامت دهان و دندان کودکان تأثیر منفی بگذارد. به این صورت که با افزایش استرس، برخی کودکان ناخن‌های خود را با دندان‌های خود می‌جوند و یا اشیایی را وارد دهان خود می‌کنند. سعی کنید به کودک خود در کنترل استرس کمک کنید.

  •  مراجعه منظم به دندانپزشکی

سعی کنید هر 6 ماه یک بار، کودک خود را جهت بررسی دندان‌هایش به مطب دندانپزکی ببرید. توجه داشته باشید که اگر مشکلات به درستی و در رمان مناسب تشخیص داده شوند، سریع‌تر درمان شده و از بروز آسیب‌های دیگر جلوگیری می‌شود.

برای مشاوره و رزرو وقت تماس بگیرید

درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!

رزرو وقت دکتر سعیدیان

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *