ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی

در سال‌های اخیر یکی از بهترین جایگزین‌ها برای دندان‌های ازدست‌رفته ایمپلنت دندان است. ایمپلنت روشی است که در آن با استفاده از قرار دادن یک پایه فلزی (استیل یا تیتانیوم) در استخوان فک، می‌توان مشکل بی‌دندانی را برطرف کرد. کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی باید با ملاحظات و مراقبت‌های خاصی انجام شود چرا که قلب از مهم‌ترین ارگان‌های بدن است و سلامت آن تاثیر بر دیگر ارگان‌ها دارد.

بسیاری از افراد با این سوال مواجه اند که آیا ایمپلنت برای بیماران قلبی ضرر دارد؟ ما در این مقاله از کلینیک آریل دنتال به بررسی انجام ایمپلنت دندان در تهران برای بیماران قلبی، مراقبت‌های قبل و بعد از کاشت ایمپلنت و عوارض و خطرات احتمالی ایمپلنت برای بیماران قلبی می‌پردازیم. پیشنهاد می‌کنیم برای آگاهی در این زمینه تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی

می‌توان گفت کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی در شرایط خاص ممنوعیت ندارد. باید در نظر داشت که قلب نقش بسیار مهم و کلیدی برای بدن دارد و در سلامتم و عملکرد دیگر ارگان‌های تاثیرگذار است. سلامت قلب سبب سلامت عروق و مخصوصا سیستم گردش خون می‌شود. با توجه به اینکه در بافت لثه هم خون وجود دارد، ممکن است کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی دردسرساز شود و با مشکل و عوارضی رو به رو شود.

با این حال در صورتی که ایمپلنت با مراقبت‌ها و اتخاذ تصمیم‌های صحیح پزشکی برای بیماران قلبی انجام شود، درصد موفقیت آن مانند ایمپلنت برای افراد عادی بوده و کمک زیادی به سلامت دهان و دندان و گوارش آن‌ها می‌کند.

دندان مصنوعی از یک پایه فلزی یا پلاستیکی ساخته می‌شود که توسط دندانپزشک قالب‌گیری شده و در دهان فرد قرار می‌گیرد. ممکن است مدت زمانی طول بکشید تا بتوانید به دندان مصنوعی عادت بکنید، با آن غذا بخورید و حتی حرف بزنید. با گذشت زمان و عادت کردن به دندان مصنوعی، می‌توانید راحت‌تر غذا بخورید و حرف بزنید.

برای مشاوره و رزرو وقت تماس بگیرید

درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!

رزرو وقت دکتر سعیدیان

آیا ایمپلنت برای بیماران قلبی ضرر دارد؟

اگر کاشت ایمپلنت تحت ملاحظات خاص و شرایط مناسب برای بیماران قلبی انجام نشود، ممکن است برای بیماران قلبی ضرر داشته باشد و عوارض و خطراتی را برای آن‌ها ایجاد کند. ایمپلنت برای بیمارانی که دچار بیماری قلبی هستند، باید تحت شرایط ویژه با مراقبت‌ها و برنامه‌های خاص پزشکی انجام شود تا باعث تشدید بیماری قلبی آن‌ها نگردد.

دندانپزشک با بررسی دقیق وضعیت سلامت فرد با پزشک متخصص و تیم پزشکی مشورت می‌کند و پس از بررسی داروها و تجویز داروهای لازم برای جلوگیری از بروز مشکلات و عفونت با در نظر گرفتن ملاحظات پزشکی اقدام به عمل کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی خواهد کرد.

مراقبت‌ها و رعایت دستورالعمل‌های بعد از عمل نیز در کاهش خطرات احتمالی و موفقیت‌آمیز بودن ایمپلنت بسیار حائز اهمیت است. بیمار باید بعد از عمل کاشت ایمپلنت به‌صورت دقیق توصیه‌های پزشکی را رعایت کند و به طور منظم برای معاینات به دندانپزشک مراجعه کند.

آیا ایمپلنت برای بیماران قلبی ضرر دارد؟

توصیه‌های پزشکی برای آماده‌سازی و مراقبت‌های بعد از عمل

قبل از انجام جراحی ایمپلنت دندان برای بیماران قلبی لازم است تا دندانپزشک و پزشک متخصص قلب با یکدیگر هماهنگ شده و تصمیمات لازم و مقتضی را برای حفظ سلامت بیمار بگیرند. مهم‌ترین مراقبت‌ها و توصیه‌های پزشکی قبل از عمل کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی عبارت‌اند از:

  • مشورت با دندانپزشک
  • انجام آزمایشات کامل
  • کاهش مصرف داروهایی مانند اسپرین
  • استفاده از بی‌حسی موضعی به جای بیهوشی کامل

خطرات و عوارض کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی

بیماری قلبی مشکلاتی را در بدن فرد بیمار به وجود می‌آورد که ممکن است تحت تاثیر عمل کاشت ایمپلنت بدتر شده و یا باعث خطراتی برای سلامتی فرد شود. از مهم‌ترین عوارض و خطرات ناشی از ایمپلنت در بیماران قلبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ابتلا به عفونت باکتریایی اندوکاردیت

این عفونت مربوط به عفونت لایه‌های داخلی قلب است و بیماران قلبی بعد از عمل کاشت ایمپلنت بیشتر مستعد این نوع عفونت هستند. بعد از کاشت ایمپلنت ممکن است خونریزی از محل ادامه داشته باشد و به عفونت باکتریای اندوکاردیت تبدیل شود. این عفونت بسیار خطرناک است و ممکن است وارد خون شود و تمام ارگان‌ها و قلب را تحت تاثیر قرار دهد.

  • گرفتگی عروق قلب

یکی از معمول‌ترین مشکلاتی که ممکن است برای بیماران قلبی به وجود بیاید، گرفتگی عروق و شریان‌های قلب است. در برخی از شرایط اصلا نباید از بیهوشی استفاده کرد چرا که بیهوشی سبب تشکیل پلاک و گرفتگی شریان‌ها می‌شود.  معمولا گرفتگی عروق و شریان‌ها موجب سکته و ایست قلبی خواهد شد.

  • خطرات ناشی از کم کردن داروها

برخی از داروهایی که بیماران قلبی ملزم به استفاده از آن‌ها هستند، مربوط به داروهای ضد انعقاد خون است که خون را رقیق می‌کند. از این رو بعد از ایمپلنت ممکن است دچار خونریزی شوند که قابل کنترل نباشد و قطع نشود. قبل از انجام ایمپلنت باید با پزشک در خصوص کم یا زیاد کردن دوز داروها مشورت کرد.

  • مشکلات فشار خون

برخی از بیماران قلبی با مشکلات فشار خون مواجه هستند و معمولا فشار خون آن‌ها بالا است. این افراد باید قبل از عمل ایمپلنت فشار خون خود را کنترل کنند و این مسئله را دندانپزشک مطرح کنند تا موجب مشکلات و خطرات احتمالی ناشی از مشکلات فشار خون برای فرد نشود.

علت تپش قلب بعد از ایمپلنت در بیماران قلبی چیست؟

ممکن است بعضی از بیماران قلبی بعد از کاشت ایمپلنت، دچار تپش قلب شوند. تپش قلب بعد از ایمپلنت به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. مهمترین عوامل تپش قلب بعد از ایمپلنت عبارت‌اند از:

  • استرس و اضطراب
  • درد
  • تاثیر داروها
  • تاثیرات داروی بیهوشی
  • عوارض جانبی عمل جراحی

 جمع‌بندی کلی

در این مقاله سعی کردیم به بررسی ایمپلنت برای بیماران قلبی بپردازیم. اما باید در نظر داشت که کاشت ایمپلنت برای بیماران قلبی منعی ندارد و باید تحت مراقبت‌های ویژه انجام شود. دندانپزشک باید پس از بررسی و معاینات با

پزشک متخصص قلب مشورت کرده و بهترین تصمیمات را برای قبل و بعد از عمل کاشت ایمپلنت اتخاذ کند. برای کاهش عوارض احتمالی بیماران قلبی باید قبل از کاشت ایمپلنت با پزشک قلب مشورت کرده و دندانپزشک متخصص و مجرب انتخاب کنند.

دکتر وحید سعیدیان در کلینیک آریل دنتال تمام خدمات دندانپزشکی را بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در اختیار مراجعه‌کنندگان گرامی قرار می‌دهد. کلینیک آریل دنتال دارای مجهزترین تجهیزات دیجیتال است و بیش از ۱۰ سال تجربه موفق در ارائه خدمات دندانپزشکی دیجیتال دارد. شما می‌توانید برای اخذ نوبت و وقت مشاوره با شماره‌های درج شده در صفحه تماس بگیرید تا همکاران ما به بهترین شیوه شما را راهنمایی کنند.

سوالات متداول

بیماران قلبی قبل از اقدام به عمل کاشت ایمپلنت باید آنتی بیوتیک مخصوصی را تحت تجویز پزشک مصرف کنند.

به صورت دقیق و مشخص نمی‌توان زمانی مشخص کرد اما معمولا مشکلات قلبی تا ۱ ماه پس از ایمپلنت ممکن است ظاهر شوند.

کشیدن دندان برای بیماران قلبی ممکن است با عوارضی مانند عفونت، مشکلات فشار خون، خونریزی غیر طبیعی و… همراه باشد.

در صورتی که ایمپلنت با ملاحظات و مراقبت‌های خاص پزشکی انجام شود، احتمال خطر برای بیماران قلبی به حداقل ممکن کاهش می‌یابد.

برای مشاوره و رزرو وقت تماس بگیرید

درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!

رزرو وقت دکتر سعیدیان

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *