مراحل ایمپلنت دندان جلویی

هنگامی که دندان‌های جلو فک بالا یا پایین از دست می‌روند تاثیر منفی بر روحیه فرد می‌گذارند زیرا مدام جای خالی آن‌ها معلوم بوده و باعث می‌شود فرد اعتماد به نفس خود را هم از دست بدهد.

ایمپلنت دندان جلویی یک روش معمول است که ظاهری کاملا طبیعی و رنگی همرنگ سایر دندان‌ها داشته که باعث اصلاح لبخند فرد و بهبود عملکرد سایر دندان‌ها می‌شود.‌

ایمپلنت دندان جلویی چیست؟

به دلایل مختلفی ممکن است فرد دندان‌های جلویی خود را از دست بدهد. روش‌های مختلفی برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته وجود دارد که میان همه آن‌ها کاشت ایمپلنت دندان جلویی غوغا کرده است.

دندان‌های جلویی به دلیل اینکه مدام در معرض دید قرار داشته و در صحبت کردن و جویدن غذا نقش اساسی دارند، جایگزینی آن‌ها بسیار مهم است بنابراین روش ایمپلنت باید با دقت خاص و به طور اصولی انجام شود.

ایمپلنت نوعی پروتز دارای پایه فلزی بوده که درون استخوان فک به جای ریشه قرار می‌گیرد سپس توسط اباتمنت به تاج دندان که روکشی کاملا شبیه به سایر دندان‌ها است وصل می‌شود. در این حالت پایه ایمپلنت با استخوان آرواره پیونده یافته و فضای خالی میان دندان‌ها را پر می‌کند.

برای مشاوره و رزرو وقت تماس بگیرید

درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!

رزرو وقت دکتر سعیدیان

مراحل ایمپلنت دندان جلویی

برای اینکه بتوان ایمپلنت را درون دهان جای داد نیاز به عمل جراحی است. دندانپزشکان ابتدا شرایط فرد را بررسی می‌کنند تا شرایط بیمار را بسنجند. اگر بیمار دارای بیماری‌های خاص باشد، به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد، دارای تراکم نامناسب در استخوان فک باشد یا باردار باشد تا حد امکان از کاشت ایمپلنت خودداری خواهد شد.

در صورتیکه پزشک فرد را واجد شرایط بداند به او کاشت ایمپلنت را توصیه خواهد کرد. با جراحی ایمپلنت دندان جلویی، زیبایی طبیعی به وجود آمده و دندان‌ها از نظر عملکرد کارایی مناسبی خواهند داشت.

دندانپزشک در مرحله اول پس از بررسی شرایط و سلامتی بیمار، برشی روی ناحیه لثه ایجاد می‌کند سپس استخوان فک را سوراخ خواهد کرد تا فیکسچر (پایه ریشه دندان) درون آن قرار گیرد.

پس از جوش خوردن پایه ایمپلنت با استخوان فک و آرواره، تاج روی آن قرار می‌گیرد که در واقع روکشی به شکل دندان مصنوعی است. روکش به کار برده شده ابتدا موقت سپس دائمی بوده که از لحاظ رنگ با دندان‌های کناری تطبیق داده شده است و همانند یک دندان عادی و سالم به نظر می‌رسد.

دندان‌های پیش، نیش و آسیا در فک بالا و پایین همواره در دید هستند که نحوه نصب ایمپلمت بر روی آن‌ها طبق روش گفته شده در قسمت قبل ممکن است کمی با یکدیگر تفاوت داشته باشد که اگر به درستی انجام نشوند احتمال لق شدن، عفونت ایمپلنت و سایر مشکلات بالا می‌رود.

مزایای ایمپلنت دندان جلویی

مزایای ایمپلنت دندان جلویی

کاشت ایمپلنت دندان جلویی از اهمیت زیادی برخوردار است که می‌بایست توسط دندانپزشک ماهر و با تجربه انجام شود.

مزایای استفاده از پروتز ایمپلنت دندان جلویی عبارتند از:

• استحکام بالا
• ایجاد زیبایی طبیعی
• بهبود قدرت جویدن
• درمانی با ماندگاری بالا
• عدم آسیب به دندان‌های کناری
• جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان و لثه

مدت زمان انجام ایمپلنت دندان جلویی

پروتز ایمپلنت دندان جلویی می‌توان فوری یا به شکل سنتی انجام شود. ایمپلنت دندان جلویی فوری که به آن ایمپلنت دندان جلویی یک روزه هم گفته می‌شود پس از کاشت ایمپلنت، روکشی موقت بر روی دندان نصب می‌شود تا پس از جوش خوردن به استخوان فک با روکش دائمی جایگزین شود که کل این مراحل طی چند جلسه محدود تمام خواهد شد.

در ایمپلنت‌های سنتی فرصت بیشتری به جوش خوردن پایه فلزی با استخوان فک داده می‌شود که تا زمان نصب روکش موقت و پس از آن نصب روکش همیشگی و دائم چندین هفته فاصله وجود خواهد داشت بنابراین پروسه‌ای چند ماهه خواهد بود که حتی ممکن است تا یک سال طول بکشد.

همچنین سایت omnidentalgrp درباره طول عمر ایمپلنت اینگونه بیان میکند:

Average Lifespan of Dental Implants On average, dental implants with excellent dental hygiene can last over 25 years and often for a lifetime. Unlike bridges or dentures that require replacement after some years, implants provide a more permanent solution.

میانگین طول عمر ایمپلنت های دندانی به طور متوسط، ایمپلنت های دندانی با بهداشت عالی دندان می توانند بیش از 25 سال و اغلب برای یک عمر دوام داشته باشند. بر خلاف بریج ها یا پروتزهایی که بعد از چند سال نیاز به تعویض دارند، ایمپلنت راه حل دائمی تری ارائه می دهد.

توصیه‌های مهم در جراحی ایمپلنت دندان جلویی

کاشت ایمپلنت دندان جلویی پروسه‌ای حساس است که باید مراقبت‌های قبل و بعد جدی گرفته شود. قبل از اقدام به کاشت ایمپلنت دندانپزشک دهانشویه، مسکن و آنتی بیوتیک تجویز خواهد کرد.

از سویی دیگر در صورتیکه فرد سیگاری باشد به وی توصیه می‌شود تا سیگار را ترک کند. شب قبل از پروتز ایمپلنت جلویی بهتر است بیمار استراحت کافی داشته باشد تا هنگام جراحی کمتر احساس خستگی و بی‌قراری کند.

پس از اتمام جراحی ایمپلنت جلویی تا 72 ساعت بهتر است بیمار:

• آنتی بیوتیک، ضد التهاب و مسکن‌ها را در راس ساعت مصرف کند
• سه تا چهار بار در روز از دهانشویه تجویز شده استفاده کند
• از وعده‌های غذایی نرم و در دمای مناسب استفاده کند
• از استعمال دخانیات پرهیز کند

برای اینکه ایمپلنت دندان جلویی موفقیت آمیز باشد می‌بایست از ایمپلنت سایز مناسب استفاده کرد. استفاده از ایمپلنت‌های بزرگ و کوچک نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.

وجود بافت نرم در بخش‌هایی که دندان‌ها از دست رفته‌اند و فاصله مناسب با دندان‌های مجاور از عوامل مهم دیگری است که باید آن‌ها را مد نظر داشت.

برای مشاوره و رزرو وقت تماس بگیرید

درصورت تماس اعلام کنید که از طرف سایت تماس گرفته اید!

رزرو وقت دکتر سعیدیان

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *