مراقبت های ایمپلنت در کلینیک دکتر سعیدیان

دندان‌هایی که از دست می‌روند جای خالی آن‌ها آزار دهنده خواهد بود به همین دلیل از روش‌هایی استفاده می‌شود تا فرد از دندان مصنوعی به شکل طبیعی بهره‌مند شود.

ایمپلنت نوعی دندان مصنوعی به صورت تکی بوده که دارای پایه‌های کوچک هستند که با اتصال به استخوان فک درون ریشه دندان جای می‌گیرند.

ایمپلنت دندان توسط دندانپزشک انجام می‌شود که نوعی پروتز کاشتنی محسوب شده و روشی برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است. مراقبت های ایمپلنت باید جدی گرفته شود تا بتوان از عوارض و مشکلات بعدی در امان ماند.

ایمپلنت نوعی پیچ فلزی بوده که مانند ریشه دندان عمل می‌کند و قسمت بالای آن دارای روکش است که رنگ آن با سایر دندان‌های سالم دهان یکسان است. ایمپلنت درون استخوان قرار می‌گیرد و امروزه از آن به عنوان درمان برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته استفاده می‌شود.

ایمپلنت با مواد خاص طوری طراحی و ساخته شده است که پس از گذشت مدت زمانی به بافت استخوان پیوند خورده و با فک سازگار خواهد شد بنابراین آن را به عنوان جسم خارجی پس نخواهد زد. کاشت ایمپلنت فرایند پیچیده‌ای است که سازگاری آن با فک چند ماه زمان می‌برد. مراقبت های ایمپلنت بسیار مهم است تا احتمال عفونت و شکستگی به حداقل برسد.

بیشتر بدانید : خدمات اندو تخصصی

شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد: ایمپلنت اشترومن

 

احتیاج به مشاوره دارید ؟

مشاورین ما در ساعات کاری در خدمت شما هستند تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید

رزرو نوبت:

برای رزرو نوبت و مشاوره تماس بگیرید

راهنمای مراقبت های ایمپلنت دندانی :

راهنمای مراقبت های ایمپلنت دندانی

ایمپلنت روشی بسیار ایده‌آل برای دندان‌های از دست رفته است که بهبودی آن طولانی مدت بوده و هزینه نسبتا بالایی دارد به همین دلیل بایدمراقبت های ایمپلنت جدی گرفته شود تا هم در وقت و هزینه صرفه جویی شده و هم اینکه از عوارض پس از کاشت در امان ماند. راهنمای مراقبت های ایمپلنت دندانی از قبل از کاشت شروع شده و تا پس از کاشت ادامه می‌یابد.

قبل از ایمپلنت:

در مراقبت های ایمپلنت دندانی قبل از کاشت توصیه می‌شود که داروهای مصرفی و وضعیت جسمانی خود را به طور کامل برای دندانپزشک شرح داده و به سوال‌های مطرح شده صادقانه پاسخ دهید.

لثه‌ها باید به طور دقیق معاینه شوند تا اگر عفونتی در آن وجود دارد یا از انجام ایمپلنت صرف نظر کرده یا اینکه درمان و اقدامات لازم انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد و بعد ایمپلنت انجام شود.

قبل از ایمپلنت می‌بایست اسکن رادیوگرافی انجام شود تا پزشک با توجه به آن و در نظر گرفتن مواردی نظیر ضخامت و ارتفاع استخوان، محل قرار گیری عصب و سینوس‌ها نسبت به تصمیم‌گیری نهایی اقدام نماید. از یک هفته قبل مصرف داروهای رقیق کننده خون ممنوع است زیرا احتمال خونریزی را حین کاشت افزایش می‌دهد.

بیشتر بدانید : دندانپزشکی دیجیتال

شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد: مال اکلوژن

ممکن است دندانپزشک دهانشویه و آنتی بیوتیک تجویز نماید که از چند روز قبل می‌بایست از آن استفاده کرد. روزهای قبل از کاشت تا حد امکان از مصرف مشروبات الکلی و استعمال دخانیات خودداری کنید.

احتیاج به مشاوره دارید ؟

مشاورین ما در ساعات کاری در خدمت شما هستند تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید

رزرو نوبت:

برای رزرو نوبت و مشاوره تماس بگیرید

بعد از ایمپلنت

مراقبت‌های بعد کاشت ایمپلنت عبارتند از:

مراقبت‌های بعد کاشت ایمپلنت عبارتند از

• استفاده از داروهای مسکن و گاز استریل:

تا 72 ساعت پس از عمل درد و خونریزی طبیعی است که استفاده از مسکن مانند ایبوپروفن به کاهش درد کمک می‌کند و گاز استریل در کاهش خونریزی موثر است زیرا رگ‌های خونی را منقبض می‌کند.

برای احساس آرامش بیشتر باید از خم شدن، فعالیت‌های جسمانی شدید، تف کردن خودداری کرده و بار سنگین بلند نکنید و بهتر است در صورت شاغل بودن چند روزی مرخصی بگیرید.

• استفاده از کمپرس سرد:

ممکن است پس از ایمپلنت تورم و کبودی روی صورت و لثه اتفاق بیفتد که می‌توان از کمپرس یخ کمک گرفت تا التهاب را کاهش دهد. خوابیدن در ارتفاع بالاتر، پرهیز از خوردن نمک، نوشیدن آب و … از اقداماتی هستند که به کاهش کبودی و ورم کمک می‌کنند.

• استفاده از دهانشویه:

دهانشویه نوعی شوینده بوده که نوعی از آن‌ها مخصوص ایمپلنت فرموله شده است که مانع از تجمع باکتری‌های ایجاد کننده پوسیدگی، عفونت و بیماری‌های لثه‌ای خواهد شد. از دهانشویه به مدت یک هفته و روزی 3 تا 4 مرتبه در محل جراحی باید استفاده شود.

• دنبال کردن رژیم غذایی مناسب:

پس از ایمپلنت بهتر است بین 48 تا 72 ساعت غذاهای سرد و نرم مانند ماست، اسموتی، پوره سیب زمینی، آبگوشت، پودینگ، فرنی، آبگوشت، تخم مرغ آب‌پز شده و … مصرف شود. خوردن غذاهای گرم و سفت ممنوع است و باید غذای مصرفی شامل مواد مغذی باشد تا بدن در دوره بهبودی قوی مانده و رگ‌های خونی زودتر جوش بخورند.

• پرهیز از کشیدن سیگار:

سیگار باعث دیر تشکیل شدن رگ‌های خونی می‌شود که اجازه ترکیب شدن و سازگاری ایمپلنت با استخوان را نمی‌دهد.

• مراجعه به موقع به دندانپزشک:

ایمپلنت نیاز به بخیه دارد که پس از 7 تا 10 روز باید کشیده شوند بنابراین برای معاینه مجدد و کشیدن بخیه‌ها باید در موعد مقرر به دندانپزشک مراجعه کنید.

• داشتن همراه:

پس از ایمپلنت احساس درد طبیعی است بنابراین بهتر است فردی به عنوان همراه با بیمار مراجعه کرده تا وی را همراهی کند.
موارد نام برده شده نکات مهم در مراقبت از ایمپلنت دندانی بوده که با رعایت آن‌ها تا حدودی دوره نقاهت کاهش می‌یابد.

به طور کلی طول مدت دوره نقاهت بستگی به شرایط بیمار دارد زیرا وضعیت دهان، تعداد ایمپلنت‌ها و محل کاشت، سن و وضعیت سلامت عمومی بر طول دوره بهبودی تاثیر می‌گذارند که تقریبا ۶ تا ۹ ماه طول می‌کشد استخوان به طور کامل رشد کرده و به ایمپلنت جوش بخورند تا بتوانند آماده اتصال به روکش دندان شوند.

شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد: لیفت لثه

 

احتیاج به مشاوره دارید ؟

مشاورین ما در ساعات کاری در خدمت شما هستند تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید

رزرو نوبت:

برای رزرو نوبت و مشاوره تماس بگیرید

راهکارهای حفظ و بهبود ایمپلنت‌های دندانی :

راهکارهای حفظ و بهبود ایمپلنت‌های دندانی

مراقبت های ایمپلنت باید در دراز مدت ادامه یابد تا پروتز کاشت شده عمری طولانی داشته و بدون آسیب به طور همیشگی در جای خود باقی بماند.

یکی از نکات مهم در مراقبت از ایمپلنت دندانی استفاده از نخ دندان با کیفیت است که تا حدودی تمام جرم و پلاک‌ها را خارج کرده و اجازه آسیب رسیدن به لثه و دندان را نمی‌دهد. توجه به بهداشت دهان و دندان تا همیشه ضروری است بنابراین می‌بایست برای معاینه و بررسی منظم به دندانپزشک مراجعه کرد.

بیشتر بدانید : ایمپلنت دندان

شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد: بی حسی دیجیتال

مسواک زدن یکی دیگر از نکات طلایی و راهکارهای حفظ و بهبود ایمپلنت‌های دندانی بوده که باید از مسواک مخصوص ایمپلنت استفاده شود. از آنجایی که در ایمپلنت از پایه نگهدارنده فلزی استفاده می‌شود جاذب سرما و گرما محسوب می‌شود بنابراین بهتر است از نوشیدن و خوردن غذاهای بسیار داغ یا خیلی سرد خودداری شود و آن‌ها را ولرم و در دمای عادی مصرف کرد.

مراقبت های ایمپلنت

نتیجه گیری:

ایمپلنت جایگزین ریشه‌های دندان می‌شود که اگر به درستی قرار داده شده و مراقبت های ایمپلنت جدی پیگیری شود، ماندگاری بالایی خواهند داشت و فرد در همه طول عمر خود از آن به عنوان دندانی طبیعی یاد خواهد کرد.

بیشتر بدانید : کامپوزیت دندان

کلینیک دندانپزشکی دیجیتال اریل: لبخندی زیبا در کمترین زمان

کلینیک دندانپزشکی دیجیتال اریل با 10 سال تجربه در زمینه پیشگیری و درمان بیماری های دهان و دندان و 5 سال سابقه تخصصی در دندانپزشکی دیجیتال، به عنوان یکی از بهترین و معتبرترین مراکز درمانی در این زمینه شناخته شده است.با استفاده از تجهیزات پیشرفته و به روز، توسط تیم متخصصان مجرب، کلیه خدمات دندانپزشکی عمومی و تخصصی از جمله ایمپلنت دیجیتال ، کامپوزیت ،اندو تخصصی، لمینت و درمان های زیبایی دندان را به شما ارائه می دهیم.
هدف ما: درمان شما با بالاترین کیفیت، مناسب ترین هزینه، سریعترین زمان و بهترین خدمات است.

جهت دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از هزینه با شماره های درج شده در سایت کلینیک آریل دنتال (دکتر وحید سعیدیان) تماس بگیرید.

احتیاج به مشاوره دارید ؟

مشاورین ما در ساعات کاری در خدمت شما هستند تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید

رزرو نوبت:

برای رزرو نوبت و مشاوره تماس بگیرید

آدرس :
• آدرس: نیاوران، خیابان باهنر، بعد از سه راه یاسر، پلاک 284، طبقه همکف، ساختمان فروردین، واحد 3

• اینستاگرام: ariel.dentistry

شماره تماس :
021-2277007 | 021-22707090 –  09373037090

ایمیل :
infodrsaeedian@gmail.com

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *