ایمپلنت دیجیتالی کلینیک دندانپزشکی دکتر سعیدیان

دلایل مختلفی وجود دارند که سبب می‌شوند، دندان‌های خود را از دست دهیم. برخی افراد تنها چند تا از دندان‌های خود را از دست می‌دهند، این در حالی است که افراد دیگر تمام دندان‌های خود را به دلایلی است داده‌اند.

طبیعتاً زندگی بدون دندان، هضم مواد غذایی، جویدن، صحبت کردن و تصور ظاهر صورت بدون دندان سخت و امکان‌ناپذیر است. ایمپلنت نوعی جایگزین برای دندان‌های از دست رفته است که به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. یکی از روش‌های ایمپلنت دندان، ایمپلنت دیجیتال است که در کلینیک دندانپزشکی اریل دنتال و توسط دکتر سعیدیان انجام می‌شود.

احتیاج به مشاوره دارید ؟

مشاورین ما در ساعات کاری در خدمت شما هستند تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید

رزرو نوبت:

برای رزرو نوبت و مشاوره تماس بگیرید

منظور از ایمپلنت دیجیتال دندان چیست؟

مراحل ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت شامل دو نوع ایمپلنت عادی و دیجیتال است که در روش انجام، ابزار مورد نیاز، کیت مورد استفاده در حین جراحی و… متفاوت هستند. ولی همه این روش‌ها در پایه ایمپلنت و روکش آن اشتراک دارند. پایه ایمپلنت، قسمتی شبیه به پیچ از ایمپلنت است که به کمک جراحی، درون استخوان فک قرار می‌گیرد و در طی چند ماه به استخوان فک جوش می‌خورد. روکش ایمپلنت نیز وظیفه تاج دندان را برعهده دارد و روی پایه ایمپلنت قرار می‌گیرد.

یکی از روش‌های جدید ایمپلنت دندان، ایمپلنت به صورت دیجیتال یا ایمپلنت دیجیتال است که به کمک دستگاه‌های مدل ساز سه بعدی و کامپیوتری انجام می‌شود. در واقع این دستگاه‌ها وضعیت دقیق دندان‌ها، موقعیت قرارگیری آن‌ها، وضعیت فک و تعداد و جایگاه رشته‌های عصبی در فرد بیمار را به طور درست بررسی می‌کنند. سپس دندانپزشک متخصص به کمک اطلاعات دقیق دریافت شده، جراحی و کاشت دندان را با کمترین شکاف و آسیب و بیشترین دقت انجام می‌دهد.

توجه داشته باشید که هر چقدر ابزار و تجهیزات لازم برای درمان و کاشت دندان پیشرفته‌تر و به‌روزتر باشد، انجام عمل جراحی با دقت بالا و کمتری خطا صورت می‌گیرد. ضمن این‌که ایمپلنت در بهترین جایگاه ممکن در استخوان فک شما قرار می‌گیرد. البته دندانپزشک متخصص نیز باید مهارت و توانایی لازم برای انجام ایمپلنت دیجیتالی را داشته باشد.

شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد: لمینت دیجیتال

شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد:ارتودنسی دیجیتال 

 

مراحل انجام ایمپلنت دیجیتالی

مزایا و معایب ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتالی طبق مراحل زیر انجام می‌شود؛

 اسکن سه‌بعدی فک یا CBCT

در ایمپلنت به روش عادی، دندانپزشک متخصص قبل از شروع به عملیات بررسی، از شما عکس OPG می‌خواهد. به کمک این عکس می‌تواند اطلاعات دقیق‌تری از استخوان فک و موقعیت دندان‌ها به دست آورد. ولی در روش ایمپلنت دیجیتال، این عکس به کمک دستگاه سیتی اسکن فک یا به‌اصطلاح CBCT انجام می‌شود که اطلاعات بسیار جزئی و دقیق به دندانپزشک می‌دهد.

از جمله این اطلاعات می‌توان به قطر و طول استخوان فک اشاره کرد که دانستن آن‌ها هنگام جراحی بسیار مهم است. دستگاه سیتی اسکن فک دور سر بیمار به طور کامل چرخید و از دورتادور استخوان فک عکس‌برداری می‌کند.

 اسکن یا قالب‌گیری از فک بیمار

در این مرحله نوبت به طراحی راهنمای جراحی یا سرجیکال‌گاید (Surgical guide) می‌رسد. این راهنمای جراحی به دندانپزشک کمک می‌کند تا قسمت‌هایی که باید دریل شده یا تراشیده شوند را به درستی تشخیص دهد. به این صورت که متخصص جراحی ایمپلنت، این راهنمای جراحی را روی فک بیمار قرار می‌دهد و به کمک آن اقدام به جراحی می‌کند.

در مرحله بعد متخصص ایمپلنت از دندان‌های فک بیمار قالبی تهیه کرده و به لابراتوار جهت اسکن فک می‌فرستد. البته این کار به کمک دستگاه چاپ سه بعدی در مطب خود دندانپزشک در صورت وجود هم امکان‌پذیر است. همه این اطلاعات در کنار هم از جمله اسکن سه بعد فک، راهنمای جراحی و… سبب می‌شود تا دندانپزشک اطلاعات دقیقی از درون فک بیمار، بیرون فک و موقعیت دندان‌ها و لثه به دست آورد و بر اساس آن‌ها جراحی و کاشت دقیق‌تری داشته باشد.

بیشتر بدانید : ارتودنسی شفاف

شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد: دندان ایمپلنت

احتیاج به مشاوره دارید ؟

مشاورین ما در ساعات کاری در خدمت شما هستند تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید

رزرو نوبت:

برای رزرو نوبت و مشاوره تماس بگیرید

 

کاشت فیکسچر ایمپلنت دیجیتال دندان

هزینه ایمپلنت دیجیتال

در این مرحله دندانپزشک اسکن سه بعدی و راهنمای جراحی روی فک بیمار قرار می‌دهد که از قبل نیز بی‌حس کرده است. سپس شکاف کوچکی در لثه ایجاد کرده و به کمک دریل مخصوص دندان فک مورد نظر را تراش می‌دهد.

در نهایت پایه ایمپلنت را درون استخوان فک می‌گذارد. از آنجایی که شکاف ایجاد شده کوچک است و استخوان فک به اندازه‌ کمی تراش خورده است، احتیاجی به بخیه کردن لثه وجود ندارد. توجه داشته باشید که حدود 2 ماه الی 3 ماه زمان لازم است تا پایه ایمپلنت با استخوان فک جوش بخورد.

بیشتر بدانید : قیمت دندان ایمپلنت

شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد: دندان لمینت

احتیاج به مشاوره دارید ؟

مشاورین ما در ساعات کاری در خدمت شما هستند تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید

رزرو نوبت:

برای رزرو نوبت و مشاوره تماس بگیرید

 

اتصال اباتمنت و روکش ایمپلنت دیجیتال

برای ساخت روکش ایمپلنت، از ایمپلنت قالب‌گیری می‌کنند و به لابراتوار ارسال می‌کند. پس از این‌که پایه تیتانیومی ایمپلنت به استخوان فک جوش خورد، اباتمنت و روکش ایمپلنت به پایه ایمپلنت متصل می‌شود.

هزینه ایمپلنت دیجیتال

از آنجایی ایمپلنت دیجیتال یکی از روش‌های جدید کاشت ایمپلنت است و به دستگاه‌های به روز و پیشرفته نیاز دارد، طبیعتاً هزینه لازم برای ایمپلنت دیجیتال بیشتر از ایمپلنت معمولی است. البته مزایایی که ایمپلنت دیجیتال دارد بیشتر از ایمپلنت معمولی است؛ چراکه با دقت بالا و بدون کوچک‌ترین خطا انجام می‌شود. از این رو عوارض ناشی از کاشت ایمپلنت دیجیتال کمتر است و ارزش صرفه هزینه زیاد را دارد.

البته عوامل مختلفی بر روی هزینه ایمپلنت دیجیتال تأثیر می‌گذارند که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛
جنس و کیفیت روکش، برند ایمپلنت، مواد سازنده ایمپلنت

احتیاج به مشاوره دارید ؟

مشاورین ما در ساعات کاری در خدمت شما هستند تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید

رزرو نوبت:

برای رزرو نوبت و مشاوره تماس بگیرید

ایمپلنت دیجیتال در کلینیک دندانپزشکی دیجیتال اریل

همان‌طور که فهمیدید، ایمپلنت دیجیتالی یکی از روش‌های جدید و به روز کاشت دندان است که با دقت بالا و خطای کم انجام می‌شود. اگر قصد انجام ایمپلنت دیجیتالی دارید، نگران هزینه‌ بالای این روش نباشید چراکه می‌توانید در کلینیک دندانپزشکی دیجیتال اریل و دکتر سعیدیان به صورت قسطی به درمان دندان‌های خود بپردازید. از جمله دیگر خدمات مرتبط با دندانپزشکی می‌توان به دندانپزشکی دیجیتال اشاره کرد.

آدرس :
• آدرس: نیاوران، خیابان باهنر، بعد از سه راه یاسر، پلاک 284، طبقه همکف، ساختمان فروردین، واحد 3

• اینستاگرام: ariel.dentistry

شماره تماس :
021-2277007 | 021-22707090 –  09373037090

ایمیل :
infodrsaeedian@gmail.com

 

سؤالات متداول

آیا ایمپلنت دیجیتال درد دارد؟

ایمپلنت دیجیتال با دقت زیادی انجام می‌شود از این رو خطای کمتر و به دنبال آن درد کمتری نیز به فرد تحمیل می‌کند.

ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان می‌برد؟

جراحی ایمپلنت به حالت معمولی ساعت‌ها زمان می‌برد این در حالی است که جراحی ایمپلنت دیجیتال در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *